Schoolwijzer Nijmegen

U bent een inwoner van de gemeente Nijmegen en u wilt uw kind aanmelden op een basisschool. Basisschool SamSam valt onder de gemeente Overbetuwe en daarmee buiten de Schoolwijzer van gemeente Nijmegen

Er zijn meerdere mogelijkheden:

U hebt besloten dat uw kind naar SamSam gaat. U hoeft uw kind niet aan te melden bij een school uit de schoolwijzer. Het is wel aan te raden om, als u dat nog niet gedaan hebt, een aanmeldingsformulier van SamSam in te vullen en in te sturen. Zeker wanneer uw kind ouder is dan 2 jaar en 9 maanden.

U hebt nog geen definitieve keuze gemaakt. Volg de procedure zoals aangegeven door Schoolwijzer en schrijf u ook in bij SamSam met het aanmeldingsformulier. Vermeld op het formulier bij de opmerkingen dat u nog geen definitieve keuze hebt gemaakt. Zodra de keuze voor SamSam definitief is, vernemen we dit graag. We kunnen dan in de meeste gevallen een plaatsing voor uw kind garanderen.

U kiest uiteindelijk niet voor SamSam, maar u heeft zich al wel bij ons ingeschreven. In dat geval vragen we u om uw inschrijving schriftelijk of telefonisch bij ons te annuleren. Dan kunnen we uw plaats aan een andere leerling toewijzen.

Contact

Basisschool SamSam
De Honsvoet 4
6678 BT Oosterhout

0481 – 481448
samsam@wonderwijs.nl

Privacy verklaring