Overstappen

Wanneer u overweegt om uw schoolgaande kind aan te melden op SamSam, bijvoorbeeld omdat u naar onze regio verhuist, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op school.

Als u na de kennismaking uw kind naar onze school wilt laten gaan geeft u dit aan ons door, bij voorkeur via email. Eén van de intern begeleiders neemt contact op met de huidige school om informatie te verzamelen. Op basis van deze gegevens bekijken we of wij passend onderwijs aan uw kind kunnen bieden. In veruit de meeste gevallen is dit zo.

Om de inschrijving definitief te maken vult u het aanmeldformulier in en verstuurt het naar school. Na ontvangst bevestigen we uw inschrijving en worden de gegevens van uw kind (leerlingdossier, onderwijskundig rapport) door de vertrekkende school overgedragen.

In overleg met de bouwcoördinator of intern begeleider spreekt u een datum af waarop uw kind kan starten op onze school. In deze periode zal ook de leerkracht contact met u opnemen voor een intake gesprek.

Contact

Basisschool SamSam
De Honsvoet 4
6678 BT Oosterhout

0481 – 481448
samsam@wonderwijs.nl

Privacy verklaring