Kennismaken

We nemen graag de tijd om kennis te maken. Met een gesprek waarin we onze aanpak met u bespreken en antwoord geven op uw vragen. En met een uitgebreide rondleiding als de school volop in bedrijf is. Want dat geeft het beste beeld. Komt u ook kennismaken? Klik hier om direct een afspraak te maken.

Op donderdag 25 januari van 19.30 – 21.00 uur, organiseren wij een informatieavond voor alle nieuwe ouders.

Wij nodigen u hierbij van harte uit. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen  naar administratie.samsam@wonderwijs.nl

Mocht u deze avond niet kunnen dan nodig ik u van harte uit om alsnog een afspraak te maken zodat we informatie over SamSam kunnen vertellen.

Tijdens dit gesprek vertel ik u onze visie op onderwijs en de manier van werken. Ook vertel ik u meer over onze aanpak op het gebied van leerlingenzorg, meerbegaafdheid of onderzoekend leren, maar ook op het vlak van cultuur, sport en muziek. Ik zal u ook uitleg geven over allerlei praktische zaken en uw eventuele vragen beantwoorden.

Wanneer u graag telefonisch informatie ontvangt over SamSam laat het dan gerust weten. Klik hier om direct een afspraak te maken.

Contact

Basisschool SamSam
De Honsvoet 4
6678 BT Oosterhout

0481 – 481448
samsam@wonderwijs.nl

Privacy verklaring