Schoolwijzer Nijmegen

Home / Schoolwijzer Nijmegen

U bent een inwoner van de gemeente Nijmegen en hebt een brief van Schoolwijzer ontvangen waarin u wordt herinnerd om uw kind aan te melden.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

U hebt besloten dat uw kind naar SamSam gaat. U hoeft niet te reageren op de brief. Het is wel aan te raden om, als u dat nog niet gedaan hebt, een aanmeldformulier van SamSam in te vullen en in te sturen. Zeker wanneer uw kind ouder is dan 2 jaar en 9 maanden. Het kan zijn dat u nog een extra herinnering van Schoolwijzer krijgt om in te schrijven. Ook daarop hoeft u niet te reageren.

U hebt nog geen definitieve keuze gemaakt. Volg de procedure zoals aangegeven door Schoolwijzer en schrijf u ook in bij SamSam met het aanmeldformulier. Vermeld op het formulier bij de opmerkingen dat u nog geen definitieve keuze hebt gemaakt. Zodra de keuze voor SamSam definitief is, vernemen we dit graag. We kunnen dan in de meeste gevallen een plaatsing voor uw kind garanderen.

U kiest uiteindelijk niet voor SamSam, maar u heeft zich al wel bij ons ingeschreven. In dat geval vragen we u om uw inschrijving schriftelijk of telefonisch bij ons te annuleren. Dan kunnen we uw plaats aan een andere leerling toewijzen.