Kennismaken

Home / Kennismaken

We nemen graag de tijd om kennis te maken. Met een gesprek waarin we onze aanpak met u bespreken en antwoord geven op uw vragen. En met een uitgebreide rondleiding als de school volop in bedrijf is. Want dat geeft het beste beeld. Komt u ook kennismaken? Klik hier om direct een afspraak te maken.

De geplande informatieavond, dit schooljaar op dinsdag 26 januari van 19.30 – 21.00 uur, kan vanwege de lockdown en de maatregelen rondom Covid-19 helaas niet doorgaan.

Ik nodig u van harte uit om alsnog een afspraak te maken zodat we u telefonisch of via meet de informatie over SamSam kunnen vertellen. Aan het einde van dit gesprek plannen we dan samen een moment in om in het voorjaar, wellicht samen met uw kind, een rondje door de school te lopen.

Tijdens dit (telefonische) gesprek vertel ik u onze visie op onderwijs en de manier van werken. Ook vertel ik u meer over onze aanpak op het gebied van leerlingenzorg, meerbegaafdheid of onderzoekend leren, maar ook op het vlak van cultuur, sport en muziek. Ik zal u ook uitleg geven over allerlei praktische zaken en uw eventuele vragen beantwoorden.

Waneer u graag telefonisch informatie ontvangt over SamSam laat het dan gerust weten. Klik hier om direct een afspraak te maken.