Kennismaken

Home / Kennismaken

We nemen graag de tijd om kennis te maken. Met een gesprek waarin we onze aanpak met u bespreken en antwoord geven op uw vragen. En met een uitgebreide rondleiding als de school volop in bedrijf is. Want dat geeft het beste beeld. Komt u ook kennismaken? Klik hier om direct een afspraak te maken.

 

De geplande informatieavond, dit schooljaar op dinsdag 26 januari van 19.30 – 21.00 uur, is nog onder voorbehoud i.v.m. de maatregelen rondom Covid-19. Tijdens deze avond gaan we dieper in op onze visie en manier van werken. Ook vertellen we u meer over onze aanpak op het gebied van leerlingenzorg, meerbegaafdheid of onderzoekend leren, maar ook op het vlak van cultuur, sport en muziek. Er zijn verschillende leerkrachten aanwezig die u rondleiden in de groepen, uitleg geven over allerlei praktische zaken en uw vragen kunnen beantwoorden. Aarzel niet om ook als belangstellende opa, oma, vriend of vriendin (mee) te komen… u bent van harte welkom!

U kunt zich hier aanmelden voor de info-avond!

Waneer u  graag voor die tijd een rondleiding en informatie ontvangt over SamSam laat het dan gerust weten. Klik hier om direct een afspraak te maken.